PORTADA   GRUPS   REPERTORI   ÁLBUM   L'ESPAI   CONTACTE

QUÈ ÉS ITER MUSICIS?

És una activitat  musical que va dirigida a persones amb una formació musical i instrumental limitada o rovellada que no volen renunciar al gaudi de tocar en conjunt músiques senzilles i populars, amb un mínim de rigor  sense renunciar a l'autosuperació, sense cap mena de pressió externa.

Per fer-ho s’ha creat el Projecte «ITER MUSICIS»  que té per objectiu treballar conjuntament els temes musicals proposats un cop a la setmana fins assolir-ne una execució digne i audible.

La principal finalitat, a part de l’esmentada en el primer paràgraf, és compartir durant la trobada setmanal l'experiència de tocar en grup,   amb la conseqüent satisfacció derivada dels resultats obtinguts i del creixement musical personal.

No es contempla, en principi, cap actuació pública tot i que no s’hi renuncia si és molt determinada i especial i el conjunt del components la creu oportuna.

Dins d'aquest contexte es poden crear tants grups com l'hetereogenitat d'estils proposats requereixi.

El proper curs 2022-2023 n'hi haurà dos:

- Música diversa (dijous)

- Músiques per a gralla (a determinar)

Per participar-hi es demana:

Instrument propi. Aptituds musicals bàsiques (coneixement de les notes, interpretació teòrica d'una partitura i sentit del ritme. Abonament d'una quota que s’ha establert en 30 € al mes o de 10 € per sessions esporàdiques.

Envieu un correu electrònic a:

<itermusicis[a]gmail.com>

amb les següents dades: nom i cognoms, instrument, adreça electrònica i un telèfon per contactar. Això mateix pot fer-se enviant les dades, preferentment per Whatsapp, al tel. 669 74 83 05 (Pep) o 620 27 73 33 (Xevi)

Podeu demanar més informació i contactar a l'adreça electrònica esmentada.

V I D E O T E C A
 

Darrera actualització: 27/09/2022 07:49

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter